Sörkészítő gép

Sörkészítő gép

Sörkészítõ sör A fogyasztás szintjének folyamatos javításával a fogyasztói igény a termékminõség és a személyre szabott, differenciált egyre nyilvánvalóbb. A jelenlegi kézműves sör kapott nagyszámú fogyasztók otthon és külföldön folytatni, a mi gyári kézműves sör ...

Product Details

Söröző gép

A fogyasztás szintjének folyamatos javításával a fogyasztói kereslet a termékminőségre és személyre szabott, differenciáltabbá válik. A jelenlegi kézműves sör kapott nagyszámú fogyasztók itthon és külföldön, hogy folytassa, a gyári kézműves sör berendezésekben is a hazai és külföldi vásárlók versengenek vásárolni! Az általunk gyártott kézműves sörkészítmények nem csak hatékonyak és kiváló minőségűek, hanem minimalizálják a leállásokat is. Növeljük a kávéfőző berendezések kutatását és fejlesztését, nemcsak a nagyüzemi sörgyártó vállalkozások igényeinek kielégítésére, hanem az ízlés és a minőség biztosítására is.


image002.jpg

Vessünk egy pillantást a 300L sörfőzőgépre:

300l-es sörkészítési konfigurációs lista

Nem.

Név

Mennyiség

Mark

1

100-200kgs / ó miller

1

Gabonafélék

2

Brewhouse
Mash / lauter tun
Vízforraló / whirlpool tun

2

Elektromos fűtés

3

Fermenter

6

A sör kapacitásának alapja a fermentor mennyiségével
Fermentáció 2 hét

4

Világos sörtartály

2

CO2 hozzáadása

5

Vezérlőegység

1

Digitális vezérlés

6

CIP egység

1

Tisztítsd meg a sörfőzdeet

7

Hűtőegység

1

Glikol víztartály + hűtő + szivattyú

image004.jpg


A mi szolgáltatásunk:

Értékesítés előtti szolgáltatás: az ügyfelek igényeinek megfelelően egyszeri sörkészítési projekt megoldás: testreszabott folyamatáramlási diagram; helyszín elrendezése; költség-haszon elemzés.
Értékesítés utáni szolgáltatás: Elkötelezettségünk az összes tartály ötéves garanciájára, az egész életen át tartó technikai támogatásra. Küldje el a professzionális sörfőző mérnököket ingyenes helyszíni útmutatással a hibakeresés telepítéséhez; tanítani a sört sörözési technológiát; különböző sörfőzés-formulát biztosít; mindenféle sörkészítési nyersanyagot kínál.

A csomagolás részletei:


image006.jpg

Kapcsolatba lépni:
image007.jpg


Hot Tags: söröző gép, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, eladó

Vizsgálat

Kapcsolódó termékek