15BBL kereskedelmi sörkészítő berendezés

15BBL kereskedelmi sörkészítő berendezés

15BBL kereskedelmi sörkészítési berendezés Hello, barátom, Üdvözöljük a Shandong Ruijia sörfőző csoportban, indítsd el a sörvilágodat. Jellemzője a 15BBL kereskedelmi sörfőző berendezésnek • Mash Lauter Tun réz hidratálóval • Vízforraló Whirlpool tartály fűtéssel • Grant tartály • Rozsdamentes acél ...

Product Details

15BBL kereskedelmi sörkészítési berendezés


Szia barátom,

Üdvözöljük a Shandong Ruijia sörfőző csoportban, indítsd el a sörvilágodat.


Jellemzője a 15BBL kereskedelmi sörfőző berendezésnek

• Mash Lauter Tun réz hidratálóval

• Vízforraló Whirlpool tartály fűtéssel

• Grant tartály

• Rozsdamentes acéllemez

• Lemezes hőcserélő

• Sanitary Wort szivattyú x2;

• Wort Oxygenator;

• Félautomata vezérlőpanel;

• A belsõ felület a pácolt és passzivált felület érdekében

• Külső felület, csiszolt, # 4 kivitelben

Vagy

• A belsõ felület polírozva legyen a RA≤0,22 μm-re

• A külső felület a szatén lencsét alkalmazza.

A fűtés módja:

• Gőz: Tányérlemez burkolat bemeneti / kimeneti szerelvényekkel a gőz-hőátadáshoz;

• Elektromos: Használjon elektromos fűtőberendezéseket a kabátban, hogy a medencét melegítse a kabátban

• Gázkisülés: Az alján égő gázégőt kell használni közvetlenül a tartály felmelegítésére; 

A 15BBL kereskedelmi sörkészítési berendezés leírásaNem.

Név

Alkatrészek

Leírás

1

Gabona marás egység

Rolling Miller

Dupla henger
Sebességkülönbség

2

Brewhouse egység

Mash / Lauter tun

Grain rake VFD-vel
Lézervágás V-vezetékes hamis alsó
Könnyen tisztítható és levehető permetező spray gyűrű
Multihole sörgyűrű gyűrű (opcionális)
Anti-rinser (nem kötelező)

Vízforraló / Whirlpool Tun

Gőzölős alsó és oldalsó / közvetlen gáztüzelésű fűtés / elektromos fűtés
Gőzleeresztő kondenzátumgyűrűvel vízforraló számára

Melegvíztartály

Gőzölős fűtés / közvetlen gáztüzelésű fűtés / elektromos fűtés

Hőcserélő

SUS304 lemez

3

Fermentációs egység

Fermenter

Glikol hűtőköpeny kónuszon és alul
Oldalsó vagy felső vezető
CIP kar és CO2 lefújó kar
Németország import Kieselmann Mechanikus nyomáscsökkentő szelep
Ütésálló nyomásmérő
Forgó állvány
Száraz ugratási port
Karbonációs kő
Látási szint

4

Világos sörtartály

Világos sörtartály

Glikol hűtőköpeny kónuszon és alul
Oldalsó vagy felső vezető
CIP kar és CO2 lefújó kar
Németország import Kieselmann Mechanikus nyomáscsökkentő szelep
Ütésálló nyomásmérő
Forgó állvány
Száraz ugratási port
Karbonációs kő
Látási szint

5

Glikol hűtőegység

Glycol víz tartály

Szigetelt kúpos felső és lejtős alj

Hideg vizes tartály

Tányérlemez az oldalfalon

Hűtő

6

Vezérlőegység

A sütés és a fermetáció folyamata

Kézi gomb vezérlőpanel vagy PLC vezérlés érintőképernyővel speciálisan

7

CIP egység

Kausztikus tartály

elektromos fűtőelem belül

Sterilizáló tartály

Transfer & Control

8

Egyéb

 


image006.jpg

Két csalánkiütési folyamat lépései

--- Mash / vízforraló, lazító tun, whirlpool tun és forróvíztartály

1. lépés. Szívjon forró vizet a forróvíztartályból a cefre / vízforralóba, majd adj hozzá néhány hideg vizet, hogy a víz elérje a 37 ° C-os megfelelő hőmérsékletet a nyersanyaghoz és szabályozza a vízmennyiséget (1000 literes főzőrendszer, víz a nyersanyag 800 l, az eredeti sörkoncentráció elérheti a 10-12 ° P értéket).

2. lépés: Nyersanyag (proteolízis) hozzáadásának megkezdése: indítsa el a sütő / vízforraló keverőrendszerét, helyezze az őrölt árpát a cefre / vízforralóba, keverje egyenletesen, hagyja abba a keverést, majd kezdjen időre; (ha búza típusú sört, először hozzáadják az őrölt árpát, egyenletesen keverjük össze, majd hozzáadjuk az őrölt búzát, egyenletesen keverjük össze, tartsuk a nyersanyag hőmérsékletét 37 ° C-on 20 percig).

3. lépés: Indítsa el a keverést, nyissa ki a gőzszelepet, emelje fel a sütő / vízforraló hımérsékletét, szabályozza a 1 ℃ / min-os emelkedési sebességet. Amikor a hőmérséklet eléri a 53 ° C-ot, állítsa le a keverést, tartsa ezt a hőmérsékletet 60 percig.

4. lépés: 60 perc múlva szivattyúzzon fel a sörét 2/3-as mennyiséget a süllyesztőbe, indítsa el újra a sütő / vízforraló és a gőzszelep keverését, melegítse fel a maradék 1/3-as sört addig, amíg forralás közben forraljuk 30 percig . Kapcsolja ki a gőzszelepet, majd szivattyúzza a sört a sütőberendezésből a cefre / vízforraló hüvelybe, egyenletesen keverje össze őket, és elérje a hőmérsékletet 76-78 ° C-ra.

5. lépés: Szivattyú 2/3 mennyiséget a sört a vadonatúj hüvelybe újra. Indítsuk el a keverőt és a gőzszelepet a cefre / vízforraló hójához, és melegítsük fel a maradék 1/3-as sört, amíg forrunk. Kapcsolja ki a gőzszelepet, majd szivattyúzza a póréhagymát a sütőberendezésből a cefre / vízforraló hüvelybe, egyenletesen keverje össze őket, és elérje a hőmérsékletet 76-78 ° C-ra. Állítsa le a keverést és készítse elő a sörét.

6. lépés: Adjon hozzá vizet a pálcás hüvelybe, és ellenőrizze a szivárgást. Indítsa el a keverőmotort, néhány szelepet és a maszkszivattyút, szivattyúzza az összes sört a lágyhánton, kapcsolja ki a maszkszivattyút. Folytassa a keverést 5-8 percig. Miután a sört egyenletesen keverték, maradjon 10-15 percig, és előkészítse a visszafolyást és a balzsamot.

7. lépés : Wort back flow: Ügyeljen arra, hogy a tartózkodás idejére, a tartózkodás után kezdjen visszafolyni a sörét. Kapcsolja be az ehhez kapcsolódó szelepeket és a szivattyút, és tegye vissza a sörét 5-10 percig a lágyhántón. Amikor a sörtér a fényüvegben világít, váltson át néhány kapcsolódó szelepet, és szivattyúzza a sört a sütőben / kannában.

8. lépés: Határozzuk meg a sör eredetű sertéskoncentrációt: 20 perces sajtolás után vegyünk be egy bizonyos mintát a sör eredetű sörcsepp koncentrációjának meghatározásához.

9. lépés: Készítsük el a vizet, hogy lemossuk a költeni gabonát: kapcsoljuk be a melegvíz-tartály fűtőszelepeit, emeljük fel a víz hőmérsékletét 78 ° C-ra.

10. lépés. Mossuk ki a költeni gabonát: Eredeti sörét, amikor az elköltés gabona elkezdődik, keverjük össze, adjunk hozzá vizet, hogy lemossuk a gabonát, majd hagyjuk abba keverni. Amikor kialakult az új ágybetét, ismételje meg a korábbi lautering folyamatot. Általában kétszer vagy háromszor mossuk át a gabonát, figyeljünk a víz hozzáadására.

11. lépés: A keverék sörkoncentrációja határozza meg: az adagolt gabonák kétszer vagy háromszoros mosása után határozzák meg a keverék sörtartalmát.

12. lépés: Távolítsa el az elköltött gabonát: kétszer három alkalommal mosogatás után az elköltő gabonát és a keverékben lévő sertéskoncentrációt a megfelelő érték eléréséig állítsa le. Indítsa el a balesetjelző lemezt, hogy az elköltött gabonát a gabona ajtajához fordítsa, nyissa ki a gabona ajtaját, és használja a rake-et, hogy manuálisan távolítsa el a kiadagolást.

13. lépés : Tisztítás: Miután eltávolította a teljes gabonát, tiszta vizet használva tisztítsa meg a pálcát, a hamutartót és a süllyesztőt, nyissa ki a pálcás csatorna kifolyónyílását, hogy teljesítse az összes maradék gabonát.

14. lépés Kapcsolja be a gőzszelepet, emelje fel a sütő / vízforraló hımérsékletét, forralja a sört. Ugyanakkor indítsa el a keverést, egyenletesen melegítse a sört. Amikor a sört 5 percig forraljuk, adjunk hozzá biterítő komlót. 10 perccel a forralás befejezése előtt adjunk aroma-komlót. A teljes forralási idő általában 60 percig tart. Miután befejezte a forrázást, az örvény a sörét és ürítse ki a lefolyót.

Lépés 15. Hűtsük le a sört a hőcserélőn keresztül, és adjunk hozzá megfelelő oxigént, és pörgessük a sört a fermentorokba.

image008.jpg

Lépjen kapcsolatba velünk

Küldje el nekem szabadon az üzenetet, mi lesz a sör legjobb barátja


image009.jpg


Hot Tags: 15BBL kereskedelmi sörkészítési berendezés, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, eladó

Vizsgálat

Kapcsolódó termékek