4 Barrel Brewing System

4 Barrel Brewing System

4 csöves sörözö rendszer A gázturbinák (gáz vagy elektromos) és a zárt indirekt tüzet (LP vagy NG) A 4BBL Brewhouses kifejezetten sörfőzdékhez készült, elsősorban a helyszíni sör értékesítésére vagy korlátozott forgalmazására. Főbb jellemzői a következők: - Teljesen szigetelt mash tun és főzési vízforraló ...

Product Details

4 hordó sörözési rendszer

Gőz vagy elektromosan működő és zárt indirekt tűz (LP vagy NG)


image002.jpg

A 4BBL Brewhouses kifejezetten a sörfőzdék számára készült, elsősorban a helyszíni sör értékesítésére vagy korlátozott forgalmazására.


Főbb jellemzői:

- Teljesen szigetelt cefrefőző és főzőfőző, moduláris, sugárzáró és rozsdamentes acél alátétre szerelve, amely egyszerű és hatékony telepítésre szinte bármilyen szerkezetben

- Sajátos sugárperemes kialakítás, amely gyakorlatilag kiküszöböli az utazási veszélyeket, és a Portland Kettle Works Brewhouse számára a piac egyik legszűkebb lábnyomát adja

- önálló melegvizes tartály (HLT), amely kétszeres kapacitással rendelkezik. A mindennapi kettős adagolás, a tisztítás helyén (CIP) és a keg mosás minden lehetséges, miközben enyhíti a meleg várakozással járó költséges késéseket

- Rugalmas sütési rendszer konfiguráció

- In-line design, ahol csak a sütő és vízforraló férhető hozzá a kifutón

- Háromszög alakú kivitelben kapható, ahol mindhárom főzőedény elérhető a kifutón

- Mash tun, melynek célja sörök széles választékának hatékony előállítása

- A szemcsézett ajtó az optimális szintre van állítva, hogy a szabványos 55 gallonos dobokhoz való feltöltés egyszerűbbé és hatékonyabbá tegye a takarítást


A mi 5BBL és 7BBL Brew Equipment készülékünkkel a Portland Kettle Works Brewhouse szelepek és kezelőszervek kényelmesen elhelyezett, alaposan átgondolt és ergonomikus kialakítású csőcsonkon helyezkednek el, amely közvetlenül a szalonna elektronika szélein belül és belül található. Ez ellentétes néhány olyan versenypályán, ahol a szelepek és az elektronika szétszórva céltalanul a rendszer körül, a zsákutcák vezetése és a kézműves sörfőzés folyamatában való kevéssé nyilvánvaló odaadás. Az elbocsátás hiánya, és a boldogságos újítások, amiket a sörfőzdeinkben felfedezünk, tükrözik a sörözők attitűdjét és tapasztalatát, amely segített azok tökéletesítésében.


Közvetlen tűzoltóház - Lineáris elrendezés


image004.jpg


Közvetlen tűzoltóház -Tri elrendezés


image005.png


Steam Brewhouse -Linear Layout

image009.png

Steam Brewhouse -Tri Layout

image009.png

4BBL BREWHOUSE FEATURE FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK

kalandereket

A jelentés legszigorúbb értelemben a kalandria egy párolgási fűtőelem. A Portland Kettle Works által tervezett sörfőző rendszerekben a calandria egy fűtőelem, amelyen keresztül a sörét vagy a vizet melegítik. A kalandriák csak a gőzösökön találhatók.

A külső Calandria szabványos felszerelést kínál minden mash tunson. Lehetővé teszi a sörgyárak számára, hogy pontosan szabályozzák a csepegtető hömérsékletét úgy, hogy szivattyúzzák a sertést a Külső Calandrián keresztül, és bárhová fűtést végezzenek nullától 20 fokig (F) egy lépésben. Ez a kézműves rendszer egyedülálló és a Portland Kettle Works tulajdonát képezi.

Belső kalandriák megtalálhatók az összes forraló kemencében és forró italos tartályban. Erõs fûtõelemet adnak a sörfõzõ szerszámosláda számára, és nagyon pontosan ellenõrizhetõk a gõztöltés mennyiségének beállításával.


Változó frekvenciaváltó

A változó frekvenciaváltó (VFD) egységek elektronikus sebességszabályozó eszközök a motorokhoz. A VFD-t dimmerkapcsolóként értelmezheti a sörözési rendszer bármelyik motorjánál. A Portland Kettle Works a VFD-ket a rendszer minden motorján alkalmazza. A Brewhouse szivattyúk, a szivattyúk a kosárra, a forró folyadék és a hideg folyékony tápszivattyúk, valamint a keverők, gereblyék és ekék összetevői mind VFD-kkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a sebesség pontos szabályozását.

A frekvenciaváltó vezérli a motor fordulatszámát a Hz-ciklus 3-fázisú motorokra való korlátozásával, annál alacsonyabb a Hz, annál lassabb a motor. A minőségi VFD-nek lehetővé kell tennie a teljes nyomatékot alacsonyabb fordulatszámon, így a teljesítmény nem csökken, csak a motor sebessége csökken. A Portland Kettle Works által használt VFD-k kompatibilisek az egyfázisú, 220 V, 3 fázisú, 208-230 Volt és a 3 fázisú 460 Volt elektromos rendszerekkel. Csak annyit kell tudnunk, hogy szeretnénk.


Wedge Wire / V-Wire

A Wedge Wire vagy a V-Wire hamis fenekek a sörfőzde-szűrő technológiában a legkorszerűbb technológiát képviselik. A Portland Kettle Works csak a valódi V-Wire hamisítókat használja mindazokban a pézsmakrákban. A V-huzal mögött álló fő tényező az, hogy nagy a felület, amely érintkezésbe hozza a csepegtetőt, míg a kontakt felület alatt a szűrő keresztmetszetű háromszög. Az érintkező rétegtől távol eső felület nagyon gyorsan leesik, minimálisra csökkentve a szűrőszűrő eltömődésének kockázatát, miközben lehetővé teszi a sertés szabad áramlását a képernyőn keresztül. A V-Wire-nél kevésbé hatékony alternatívák a lézervágás, a fúrt vagy lyukasztott acéllemezek, amelyek csökkentik a hatékonyságot, és nem alkalmazzák a V-Wire jól ismert előnyeit a cefreinél.


Kúpos fenekek és végtelen lefolyók

A kúpos fenékcsúcsok és az Ultimate Drains minden Portland Kettle Works sörgyártó tartályt tervez. A Mash Tuns, a Boil Kettles, a Hot Liquor és a Cold Liquor Tanks, valamint a Grants által készített kismedencei alsó részt terveztük. Mindegyik összetevő egy középső végső leeresztőcsővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a sütőedény gyors öblítését és tisztítását. A kis különbségek a kúpos alakban, mint a kúpos alappal, végső leeresztéssel, meghatározzák a különbséget a nagy sörfőzés és a harc között minden nap.

Tanúsított élelmiszerosztály 304L rozsdamentes acél

A Certified Food Grade 304L rozsdamentes acél, más néven A2 vagy 18/8 rozsdamentes acél, az élelmiszer-minõségû higiénikus rozsdamentes komponens, amelyet az összes Portland Kettle Works tartályban használnak. Az acél 17,5-20% krómot és 8-11% nikkelt tartalmaz más vegyületekkel együtt.

Érdekes módon az acél legfeljebb 0,08% szénből áll. Az anyag általában nem mágneses, hacsak nem nagyon megmunkált. A könnyű használhatóság a formázó műveletekben és a hosszú távú stabilitásban teszi a sörgyártó berendezés előnyeit.

Tiszta a helyén

Clean In Place (tisztán helyben történő tisztítás) azt jelenti, hogy a tartályok félig automatikusan tisztíthatók kézi tisztítás nélkül. A Portland Kettle Works CIP-et fejlesztett ki minden tartályába, hogy rendszerünk tartályai és vízforrása lényegében valami önálló mosogatógép legyen. Az ehhez szükséges műveletekhez szükséges eszközök közé tartoznak a forró víz, a szivattyú, a belső spray ball és a tisztítószerek.

A Clean in Place rendszerekben a sörfőnök óriási időt és munkát takarít meg. A megfelelően tervezett CIP-rendszerek hatékonyan és gyorsan tisztítják a főzési rendszert.


image012.jpg


Hot Tags: 4 hordó sörfőző rendszer, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, eladó

Vizsgálat

Kapcsolódó termékek