Sörelemző laboratórium

Sörelemző laboratórium

sörelemző laboratórium 1. Berendezés bevezetése: Ez a fajta sörfőző berendezés, nagy konfigurációjú, fejlett teljesítmény beállítások, a sörgyárak teljes sörfőzésének szimulálására. Először is alkalmas bemutatók tanítására kollégiumokban és egyetemeken, ...

Product Details

sörelemző laboratórium

1. Berendezés bevezetése:

Ez a fajta sörfőző berendezés, magas konfiguráció, fejlett teljesítmény beállítások, hogy szimulálja a teljes sörfőzési folyamatot a nagy sör társaságok. Először is alkalmas arra, hogy a kollégiumokban és egyetemeken tüntetést oktassanak, reprodukálják a nagy sörfőzdék sörfőzési folyamatát, a demonstrációs használat tanítására; Másodszor, alkalmas nagyüzemi sör-vállalkozások számára a folyamat recept használatának ellenőrzésére.

Ez a fajta sörfúvó berendezés, nagy konfigurációjú, amely megfelel a sörkészítési üzem nagyléptékű méretezésének. Kiegyensúlyozott termelési kapacitás: néhány száz liter - néhány ezer literes tartományban. Mindenféle sört süthet.


image001.jpg


2. Teljes termékkonfiguráció (standard konfiguráció)

A) malátázó; b) a szacharifikációs rendszer;

c) erjesztési rendszer; d) hűtőrendszer;

e) vízkezelő rendszer; f) tisztítóberendezések;

g) ellenőrzési rendszer. h) egyéb segédberendezés

3. A berendezés műszaki adatai

Üzemünk a különböző kutatóintézetek igényeinek megfelelően kísérleti sörkészüléket is megrendelt, általánosan használt felszerelési modellek a következők:

100L, 200L, 300L, 500L


4. Miért válassza a Ruijia-t?

Minden anyag SUS304 / 316 rozsdamentes acélból készül, 100% -ban megfelel a nemzetközi szabványoknak, a hegesztés nélküli hegesztés, a belső tükör polírozás, így biztosítva a magas minőségi követelményeket, hogy biztonságos és egészséges minőségű termékeket biztosítson Önnek. Kiváló minőségű termékek + a megfelelő ár = a legjobb ár. Technológiánk nemzetközileg elismert, elért ISO9001 és CE nemzetközi minőségbiztosítási rendszer tanúsítás.

5. Szolgáltatásunk

6. Csomagolásunk

7. Kapcsolat módja:

image002.jpg


Hot Tags: sör-elemző laboratórium, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, eladó

Vizsgálat

Kapcsolódó termékek