Haza > Hírek > Tartalom

Az otthoni főtt sör előnyei

- Jan 10, 2018 -

A sörkészítés az életünkben gyakoribb, de többet is. És a sörözött sör előnyei tudják? A sörözött sörkamrák lehetővé teszik, hogy jó életkörülményeket, nyáridőt, sört sörözzünk, és megismerjük az ivó sör előnyeit.

1. A szív egészségének megőrzése. Számos tanulmány kimutatja, hogy a mérsékelt alkoholfogyasztás csökkentheti a szívbetegségek kockázatát, az Egyesült Államokban az első számú gyilkost. A 2006-os tanulmány szerint a Beth Israel Deaconess Medical Center és a Harvard School of Public Health kutatói azt találták, hogy az ivók között a szerény italok 40-60% -kal kevesebb szívinfarktust szenvednek, mint egy kóstoló.

1.jpg

2. A vérerek védelme. A magas vérnyomás körülbelül 650.000 amerikai embert érint. De 2007-ben a Harvard School of Public Health az Egyesült Államokban azt találták, hogy a halálos és nem halálos szívrohamok kockázata csökkent azoknál a férfiaknál, akik magas dózisú magas vérnyomású sört vettek. A sör mérsékelt ivása megakadályozza a trombózist és megelőzi az iszkémiás stroke-ot.

3. A cukorbetegség kockázatának csökkentése. A tanulmányok kimutatták, hogy a cukorbetegek mérsékelt alkoholfogyasztása csökkentheti a szívkoszorúér-betegség kockázatát, az enyhe alkoholfogyasztási szokások segíthetnek a 2-es típusú cukorbetegek megelőzésében a fejlődő országokban, talán azért, mert az alkoholfogyasztás növeli az inzulin érzékenységét vagy Gyulladáscsökkentő hatás.

4.Diuretikus hatás. Egy japán katonai tanulmány szerint a sör diuretikus hatása mellett maga az alkohol is szerepet játszik, elsősorban a nukleinsav induktorában lévő sörben lévő fermentációs szilárd anyagokkal. A sörözött sör diuretikus hatását olyan betegségek kezelésére lehet használni, mint a vizeletürítés. Mivel a sör, a nátrium, az alkohol és a nukleinsavak alacsony szintje növelheti az agyban a vérellátást, megnövelheti a koszorúér-artériát és a véremelést a vesék stimulálására, hogy felgyorsítsa a szervezet anyagcseréjét.

5. Kognitív képességek javítása. Sör jó az agy számára? A kutatások azt mutatják, hogy a válasz igen. Az Amerikai Heart Association magazinban 2006-ban közzétett jelentések szerint a mérsékelt ivás a nők jobb megismerését eredményezheti. Véletlenül egy 2003-as tanulmány a Journal of the American Orvosi Szövetségben megállapította, hogy a 65 évesnél idősebb idősebb emberek hetente 1-6 alkoholt fogyasztanak alkoholt, alkoholt és alkoholt, míg az Alzheimer-kór kockázata alacsonyabb.

6.Az erős csontok. A kutatások azt mutatják, hogy a sör szerepet játszhat a csontvesztés megelőzésében és a csonttömeg rekonstruálásában a férfiaknál, de a nőknél a menopauzát követően nem tapasztalható előny a fiatal nők körében. A tanulmány szerint a sör az emberi szilikon egyik fő forrása, elősegítheti a csont növekedését és növeli a csontsűrűséget. A túlzott ivás azonban jelentősen megnövelheti a csontok esélyeit.

2.jpg

7. A stressz visszaszorítása és az egészséges életerő fenntartása. 50 vizsgálat áttekintése azt mutatja, hogy a mérsékelt alkoholfogyasztás és az összes halálozás között fordított összefüggés áll fenn, naponta 1-2 sör halálát okozva, ami valószínűleg a sör szerepének a koszorúér-betegség és a stroke megelőzésében játszódik. Az alkohol szerepe a sörben és a nyugtató összetevők szerepe megdöbbentő és pihentető, segít a stressz enyhítésében és jó az egészségének.

8.Anti-Aging. A modern orvosi kutatások azt mutatják, hogy a szervezetben, a szuperoxidban és az oxigén szabad gyökökben a metabolitok felhalmozódása kardiovaszkuláris betegséget, rákot és gyorsuló öregedést okozhat az emberben. Az embereknek több antioxidánsot kell bevinniük az ételükből, hogy csökkentsék az emberi szervezet által okozott mérgezést ezekkel az oxigén szabad gyökökkel. A sörben számos antioxidáns létezik, mint például a nyers malátából és komlóból származó polifenolos flavonoidok, a sörfőzés során képződött ketonok és melanoidok, valamint az élesztőgáz által előidézett glutation. Az oxigén szabadgyökök felhalmozódásának csökkentése csökkenti a jellemzőket. Különösen a fenolosavak a polifenolokban, a vanillinsavban és a ferulinsavban előnyösek lehetnek az emberi test számára, hogy elkerüljék az alacsony sűrűségű lipid oxidációt, megelőzve a kardiovaszkuláris betegség kialakulását. Bár a sörben levő ferulinsav tízszer alacsonyabb, mint a paradicsom tartalma, a ferulinsav abszorpciós sebessége a sörben 12-szer magasabb, mint az utóbbi. Természetesen a legtöbb sör redukáló anyaga friss sörökben található, és hatékony összetevők is a sörbiztosításhoz. Ezeknek a redukálószereknek a hatása csökken, mivel a sört hosszabb ideig tárolják.

9. Az izomfájdalom és a fizikai fáradtság megszüntetése. Barbani ezt az ajánlást a negyedik nemzetközi élettani oktatással foglalkozó nemzetközi konferenciáján, Spanyolországban a "A sör szerepe a metabolizmus visszaszerzésében" című jelentésben tette. Barney rámutatott arra, hogy a sör összetétele antioxidáns hatású, és tanulmányok kimutatták, hogy az izomfájás oka az izomrostok gyakorlása miatt fontos oxidációs aktivitás, a sör enyhítheti ezt a folyamatot. Arra is rámutatott, hogy az izomfáradtság okozhatja az oxidációt is, ugyanez a sörrel is megszüntethető.

10. Megelőzés. Dr. Oregon Állami Egyetem kutatója Dr. Fred - Steven felfedezett egy anyagot a sörben, amely megakadályozhatja a rákot. Nemcsak, hogy ez az anyag, amit xanthohumol néven ismerünk, az illatot ad a sörnek, azt is feltételezik, hogy megakadályozza a rák, a vastagbél, a méh és a prosztata rákos megbetegedését. De jelenleg nem világos, hogy mennyi sört kell inni a rákmegelőzés céljának elérése érdekében.

3.jpg

A fenti megértés révén ismeri a főzött sör előnyeit. Az otthoni sörfőző berendezéseknek Ruijia gépeket kell találniuk. Sörberendezések, beleértve a nagy, közepes és kis mikro-sör berendezéseket, sörkészülék berendezéseket, szállodai sörberendezést, bár és oktató laboratóriumi sörkészülékeket és sörberendezés tartozékokat, perifériás berendezéseket, vezérlőberendezéseket, sörfőzési fő és kiegészítő nyersanyagellátást. képzési vállalkozás.Beer berendezés megrendelő forródrót:

150-5314-6888


Kapcsolódó Hírek

Kapcsolódó termékek

  • Sörkészítő gép otthoni használatra
  • 100L otthoni sörkészítő gép
  • 1000 liter teljes sörgyár üzem
  • Microbrewery tartályok
  • 300L teljes sörfőző rendszer
  • Főoldal Brew Beer Equipment