Rézméz

Rézméz

Rézpép A rézpaszta a Pubban, a bárban és az éttermekben használatos. Ez egy luxus logó lesz vonzó az ügyfelek, a neve "Flash pont". A tölcsér-tartályhoz a "vörösréz" tölgytartályt is nevezték. Cooper mash 4 fajta típus: 1. Vörös Cooper 2 hajók méz 2. Vörös Cooper 3 hajók mash 3. Red ...

Product Details

Rézpép

 

Réz mákunk a Pubban, a bárban és az étteremben. Ez egy luxus logó lesz vonzó az ügyfelek, a neve "Flash pont".


image002.jpg

A tölcsér-tartályhoz a "vörösréz" tölgytartályt is nevezték. Cooper mash 4 féle típus:

1. Red cooper 2 edény cefre

2. Red cooper 3 hajó cefre

3. Vörös Cooper 4 hajó csipke

4. Piros szövetkezet 5 edény cefre


image004.jpg

image006.jpg

Réz mész Specifikáció

 

Nem.

Név

Mark

1

2 hajó

Mash / lauter tun

Vízforraló / whirlpool tun

2

3 hajó

Mash / lauter tun

Vízforraló / whirlpool tun

Melegvíztartály

3

4 hajó

Mash tun

lauter tun

Vízforraló / whirlpool tun

Melegvíztartály

4

5 hajó

Mash tun

lauter tun

Kettle tun

whirlpool tun

Melegvíztartály

 

Rézpép Bevezetés

Mash tun

A mash tun a csomósodás során felhasznált hajó, amely a keményítőt a zúzott szemekké alakítja cukrokká az erjesztéshez. A mash tun lehet egy funkció, vagy lehet, hogy egy hamis alsó és cső, hogy a fúrás

a folyamat ugyanabban az edényben hajtható végre.

Lauter tun

A pálinkahulladékot a cukorfolyadék szűrésére és tisztítására használják (a sörét) a fűtött víz-malátátkeverékből (mash), amely a csévélő tunából származik.

Kettle tun

A sörtörköltség után a sörtörkölt komlóval (és más ízesítők esetén) felforraljuk egy nagy tartályban, amelyet sörtényes vízforrásként ismerünk.

Whirlpool tun

A forralás végén a felszeletelt sörcse leülepedik, hogy egyértelművé tegye az a

"whirlpool", ahol van egy tangenciális bemenet a sörce. A pezsgőfürdő megtörténhet a vízforralóban, mert nincs akadály a vízforraló belsejében.

Melegvíztartály

A forróvíztartálynak biztosítania kell a forró teljesítményt a következő sörfőzéshez, így több sörfőzést fog megtakarítani.

image008.jpg
Hogyan készítsünk sört a 300 literes sörfőző berendezésekből?

I. Mashing

1. Ellenőrizze a berendezést: győződjön meg róla, hogy a mash / forró tun, a fúró / whirlpool tun, a csővezeték, a szelepek, a mérők és a víz, a teljesítmény, a gőzforrás jól működik. Ha nincs gond, mosogassa le az összes berendezést, és készítsen elő anyagot.

2. Melegvíz-sterilizálás: A. 300 kg tiszta vizet öntsünk a cukrászsütő / forró hüvelybe, és melegedni kezdünk. Fűtés közben, szakaszosan keverjük össze, hogy biztosítsuk egyenletesen a fűtést. Amikor a hőmérséklet eléri a 90 ° C-ot, állítsa le a fűtést.

Nyissa ki a nyersanyag szelepet és a visszafolyó szelepet a cukor / forraló hínnál, indítsa el a cumisszivattyút forró vízzel a csővezeték sterilizálásához, 5 perces újrahasznosításhoz és leállításhoz. Ezután csatlakoztassa a hőcserélő sörétes kimenetét a cukornádhoz / forraló hüvelyhez, a forró vizet 5 percre újrahasznosítsa. Ezután csukja be a hőcserélő süllyesztett szelepét.

C. Nyissa ki az anyag bemeneti nyílását a hüvelyes hüvellyel, szivattyúzza a forró vizet a hüvelybe, majd zárja le az anyagszelepet a cukor / forraló hüvely alján, nyissa ki a visszacsapó szelepet a hüvelyes hüvelyen, majd 5 perc újrahasznosítsa. Ezután szivattyúzza a forró vizet a tangenciális örvénykamráról a whirlpool tun-ra, az elhasznált szemek mosásához.

3. Készítse elő a termelési vizet: adj hozzá néhány vizet (kb. 260 kg) a cefre / forraló tunba, ugyanakkor kapcsolja be az elektromos fűtést és kezd melegedni. Fűtés közben időnként keverjük össze, hogy a víz egyenletesen fűtsön. Amikor a hőmérséklet eléri a 55 ° C-ot, állítsa le a fűtést és nyissa ki az anyagszelepeket a cefre / forrázó tálcán és a fúrólyukon.

4. 55 ° C-os etetés (fehérje bomlás): indítsa el a pálmakomba keverőjét, hozzáadja az őrölt árpát a pálmavágóba, keverje egyenletesen, hagyja abba a keverést, majd indítsa el (a búzasör főzéséhez, először árpa hozzáadásával keverés után egyenletesen adjunk hozzá búzát, majd egyenletesen keverjük össze. Tartsa a hőmérsékletet 55 ± 1 ° C-on 70 percen át.

5. Pépes víz előállítása: add hozzá 300 kg-ig forró vízzel a cukornádba / főzőpohárba, kezdjen melegedni, amikor a hőmérséklet eléri a 100 ° C-ot, állítsa le a fűtést; nyissa meg a hozzá tartozó szelepet, indítsa el a szivattyút és kezdjen csomósodni.

6. Pépesvíz előállítása 66 ° C (keményítőszacharifikálás): a fehérjebontás befejezése után állítsa be a cefrehőmérsékletet. Indítsuk el a keverőpálcát, pároljuk be a forró vizet a sütő / forraló tunából a fűnyíróba, emeljük fel a hőmérsékletet a beállított hőmérsékletre (általában 66 ° C) cukrozva, a sütési idő általában 60-70 perc.

7. Miután befejezte az összeillesztést, állítsa be az enzim elpusztításának hőmérsékletét, keverje össze, szivattyúzza a forró vizet a cukornád / forró hínról a pálcás hüvelyre, emelje fel a hőmérsékletet 78 ° C-ra, állítsa le a keverést, maradjon 10-15 percig, hagyja, hogy maga készítse el a szűrőágyat.


II. Wort lauter bevezetése

1. Wort back flow: Ügyeljen a csendes idõre, ha eléri a kívánt idõt, elkezd visszafordulni az idõben. Nyissa ki az anyagszelepet, a visszacsapó szelepet és a süllyesztett szivattyút a süllyesztett hüvelyen, majd a sörét 5-10 percig visszafordítsa a balesetbe. Amikor a sörté válik világos és tiszta, csukja be a baleset visszafolyó szelepét. Nyissa ki a visszafolyó szelepet a cefre / forralón, majd pörkölje a sört a cefre / forró hüvelybe.

Különleges megjegyzés: Wort szivattyú használata esetén a sörét lehúzhatja a süllyesztett hüvelyből

a sörcepor áramlási sebességét nagyon óvatosan kell kezelni és meg kell őrizni

visszaáramlás.

2. Az első előállított sörgyárak vizsgálata: 20 perc elteltével a sárgabarackból vett mintát az eredeti sörcse koncentrációjának tesztelésére:

A. Forró sörényes kezelés: vegye le a sört / forraló tartálytól a sósavó hordóját, majd lassan hozzáadja őket a csapvíz-hordóhoz, hűtsük le a sört 30 ° C-ra (egyéb hűtőeszközök is elfogadhatók, de a hideg víz adj hozzá a sörétbe), és rázza fel, egyensúlyban maradva.

B. Cukorvizsgálat: az elektromos cukormérő használatával teszteljük a sörcukrot és jegyezzük fel az adatokat.

3. Mossuk ki az elhasznált szemeket: Ha a szűrőágyat az eredeti sörtől megfestették, először mossa el az elhasznált gabonát. Szivattyúzza a vizet a whirlpool hüvelyből a hüvelybe a visszacsatoló csöveken át, majd indítsa el a mozgást (nem szabad közvetlenül beindítani), hogy keverje a pálcát. Miután az elhasznált szemeket elkeverjük, 3-5 percig keverjük, majd 10-15 percig maradunk. Kövessük a "Wort back flow" lépést a második alkalomhoz. Szükség esetén ugyanazt a módszert használhatja, ha megkapja a háromszoros sörét.

4. Vegyes koncentráció-vizsgálat: az elhasznált gabona kétszeres és háromszoros mosása után tesztelje a kevert koncentrációt (a teljes párolgási mennyiséget 10% -kal, a forrásidő 60 perc elteltével számolja ki, ha a sört 10BX koncentrációja forralás után, a kevert koncentráció 9,3 és 9,5 közötti érték között lesz.)

Különös figyelmet érdemel: a lauter folyamat során, ha a sört nem világos vagy nehezen lehúzzuk, keverjük a sört és 10 percig maradunk, addig visszafutunk, amíg világos és tiszta.

5. Az elhasznált szemek eltávolítása: az elhasznált gabona kétszer vagy háromszor történő mosása után, és a sörpor kevert koncentrációjának tesztelésére, amíg a követelményeknek nem felel meg, állítsa le a lauteringet. Nyissa ki a kipufogócsatorna kiömlőnyílását és kifolyónyílását, engedje le a maradék sört a kocsiszínben, majd nyissa ki a páncélajtot, használja a rácsot az elhasznált szemcsék eltávolításához (megjegyzés: ne nyissa ki az elhasználódott gabonát. deformálta a páncél ajtót.)

6. Tisztítás: az elhasználódott gabonák eltávolítása után tiszta vizet használva mossa le az óvszer, a hamis fenék és a raker falát, majd nyissa ki a lefolyó alján lévő leeresztő nyílást a leeresztéshez.


III. Wort forráspontú bevezetés

1. Fűtés: ha a sörtetőszint fedezi a fűtőkabátot vagy az elektromos fűtőcsövet, kezd melegíteni. A fűtési időszak alatt ügyeljen arra, hogy a keverést szakaszosan indítsa el.

2. Wort forrázás: Kezdeti idő, amikor a sört forró, a teljes forrási idő 60 perc, tartsa a sört mindig forró. Ellenőrizni kell, hogy a forró végződő sűrű koncentráció 9,5-10,5 BX, ha a koncentráció nem éri el a 9,5BX értéket a kívánt időn belül, megfelelő időben késleltethető.

3. Add komlót: 5 perccel és 5 perccel a forralás befejezése előtt adjunk hozzá keserű komlót és ízű komlót. A mennyiség 120 g (0,04%) és 60 g (0,02%).

Különleges megjegyzés: A. Főzés közben gondosan ellenőrizze a villamos energiát, a gőzforrást, a forró sört, hogy elkerülje a túlcsordulást, hogy megakadályozza a felforrást.

B. A komló mérlegelése után az eredeti csomagot azonnal le kell zárni és hűtőszekrényben kell tartani az antioxidációra.

IV. Wort whirlpool bevezetése

Forralás után állítsa le az elektromos fűtést. Nyissa ki az anyagszelepet a sütő / forraló hüvely, a sörétes szivattyú és a tangenciális bemeneti szelep alján, és szivattyúzza az összes sört a cukornád / forró hüvelyből a pezsgőhüvelybe. Ezután zárja le az anyagszelepet a cefre / forraló alsó részen, nyissa ki a pezsgőfülke anyagcsapját és 15 percig újrahasznosítsa. Zárja le a kapcsolódó szelepeket és szivattyúkat, és tartsa 40 percig. Ezután nyissa ki a pezsgőgyűrű csatorna kiömlőnyílását, engedje le a trubot (ügyeljen arra, hogy ne távolítsa el a csőcsonkot, nehogy meggyulladjon)

V. Wort hűtési utasítás

1. Ellenőrzés: ellenőrizze a lemezes hőcserélőt, a szelepeket, a mérőeszközöket, a glikolvizet, a csapvizet, az oxigént (palackozott tiszta oxigén) jól működik vagy sem, ha minden jól működik, készítsen lehűlni.

2. Tisztítás: csatlakoztassa a sörétes csővezetékeket a fermentorhoz, a fermentor tartályait teljesen négy lépcsősen sterilizálja, zárja be a szelepeket (különös tekintettel a csővezeték maradék H2O2-re, a hőcserélőt nagyjából le kell hűteni)

3. Hűtés: nyissa ki a csapvizet, a glikol vízszelepet, a glikol vízszivattyút, majd nyissa ki a sörétes szelepeket, a szivattyút, az oxigénszelepet, hogy lehűtse a sört. Ellenőrizze a hűtési hőmérsékletet: árpa sör: 9,0 ± 0,5 ℃, búza sör 13,0 ± 0,5 ℃

4. Töltsük le a maradék sörét: hűtés előtt, a sörét felhasználva, hogy kiürítsük a maradék tisztítóvizet a hőcserélőben, majd engedjük a sört a fermentorokba áramolni.

5. Oxigénezés: a sörtés hűtése közben folyamatosan oxigénellenes oxigénellátással és az oxigén dózisa 1-2 sörtől fogva (amikor a buborék a szemüvegben egyenlő a sörtéttel, akkor rendben van. a fermentorba, az oxigenizáció tovább tart 30 percig).

6. Helyreállítás: a sört lehűtése után oxigént használva a maradék sörét a csővezetékben a fermentorokhoz vezetni. Ezután tisztítsa meg a csipke / forraló tunát, a fűnyíró / whirlpool tun és az összes csővezeték, hőcserélő 10 percig.

image018.jpg


Hot Tags: réz méz, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, eladó

Vizsgálat

Kapcsolódó termékek